Lezing hybride werken

Photo by fauxels: https://www.pexels.com/photo/photo-of-man-sitting-in-front-of-people-3184299/

De COVID-19 pandemie heeft geleid tot een dramatische verschuiving in de organisatie van het werk. Voor veel organisaties betekent dit dat ze overgaan op een hybride werkmodel, waarbij sommige werknemers op afstand werken en anderen op kantoor komen. Dit kan een uitdaging zijn voor managers.

Na Covid: Hybride

De Covid pandemie heeft de werkplek in bijna elke sector overhoop gehaald. Bij veel bedrijven werken werknemers op afstand, althans een deel van de tijd. Deze verschuiving heeft nieuwe uitdagingen opgeleverd voor managers, die manieren moeten vinden om een over verschillende locaties verspreid personeelsbestand doeltreffend te beheren. Een van de grootste uitdagingen is om gewoon in goed contact te blijven met de werknemers. Wanneer iedereen in hetzelfde kantoor zit, is het gemakkelijk om onaangekondigde vergaderingen te houden of even bij iemand langs te gaan voor een snel praatje. Maar wanneer werknemers op afstand werken, moeten managers meer aandacht besteden aan het plannen van check-ins en het onderhouden van open communicatielijnen. In deze lezing staan hybride werktechnieken en hoe daar als manager mee om te gaan centraal.

Een verspreid team

Bovendien moeten managers manieren vinden om werknemers op afstand betrokken en gemotiveerd te houden. Helaas is er geen pasklare oplossing voor deze uitdagingen; managers moeten ontdekken wat voor hun team het beste werkt. Managers kunnen zich echter met succes op de hybride werkplek begeven door open te staan voor nieuwe ideeën en flexibel te zijn.

Een (nieuwe) manager zijn in dit tijdperk kan een uitdaging zijn, maar het managen van een hybride personeelsbestand kan succesvol zijn met zorgvuldige planning en communicatie. Dit hybride werkcollege zoomt ook in op de ‘zachte’ kant van managen.

Koen Blanquart verzorgt een inspirerende lunch en leersessie

Hybride werklezing in de Lunch-en-Leer serie

Deze lezing van 45 minuten in onze ‘lunch-en-leer’-sessies geeft inzicht in hoe we succesvol kunnen zijn als individu, als team en als organisatie wanneer we de unieke voordelen die deze manier van werken biedt beheersen. In deze lezing staat hybride werk centraal als change agent voor een betere werkplek.

Who is the target audience for this lecture?

We have developed this specific lecture for current and future managers with knowledge workers in small and large organizations. If you’re looking for other lectures, have a look at my keynotes and lectures page

What is the language of this lecture?

Koen can deliver this lecture in English, French, or Dutch (Flemish), depending on your preferences.

What is a lunch-and-learn session?

Lunch and Learn sessions with Koen Blanquart are inspirational sessions. The lunch is optional, but we’ll aim to give you new insights during a 45-minute talk, followed by 15 minutes Q&A.

Werk met Koen:

Name(Required)
The fastest way to get in touch still…

This post is also available in: Dutch French