OUT NOW!

Thuisvoordeel

Wat we van digital nomads kunnen leren over plaatsonafhankelijk werken.

Get your copy now!

Ooit was thuiswerken een beloning, dé manier om onze work-lifebalance te bewaken. Maar dan kwam corona, werd thuiswerken de norm en voor velen precies datgene wat een gebalanceerd leven in de weg staat. Met z’n allen terug naar kantoor dan?

Specialisten zijn het er over eens dat de werkplek van morgen plaatsonafhankelijk en zelfs transnationaal is. Plaatsonafhankelijk werken biedt tal van voordelen. Het is het antwoord op de vraag van werknemers naar meer autonomie. Het creëert mogelijkheden in de war on talent. En bovendien maakt het bedrijven wendbaarder en competitiever, doordat de beperkingen van kantoorruimte, landsgrenzen en de traditionele (en lokale) 38-urenweek wegvallen.

Digital nomad Koen Blanquart toont in Thuisvoordeel dat eerder dan het plaatsonafhankelijk werken zelf, het vooral mensen en processen zijn die een gezonde work-lifebalance en een vlot samenwerken in de weg zitten. Hij toont managers hoe ze hun processen zo kunnen inrichten dat agenda’s en projecten efficiënt en effectief worden beheerd, zelfs in transnationale context. Zo zet hij ondernemingen op weg om meer flexibiliteit, tijd en tevredenheid te genereren bij hun teams, zonder op het resultaat te beknibbelen.

Kopen?

 

Previous work

From Brussels to Beijing

On a journey between Brussels and Beijing, I spoke with artists about entrepreneurship, life, and so on. A combined project of Artworks, Video and this book were the results of a 2-month journey.

SOLD OUT!

Boarding today for Antarctica

A photographic journal from the white desert.

Boarding Today for Antarctica is out of print. We’re not sure if we’ll reprint this again. Amazon sometimes has an older version for sale.

This post is also available in: Dutch